EVENIMENTE

Prezentarea Cabinet plus

Informație furnizată: INDO
arrowPublicat: 28.08.2013
Cabinet + , lider de piata in mobilier de birou , a dat un master-class pe ergonomia la locul de muncă înbirou . Subiect - " Cum ergonomice de birou economisește costurile de întreținere sale . "
Evenimentul va avea loc la showroom-ul companiei și de a invita oameni pentru care conceptul de confort , ergonomie și design din cele mai importante , deoarece este scopul de a pune în aplicare proiectele , că designerii de spatii rezidentiale si de birouri , arhitecții .
Master-class a fost realizat de specialiștii de Dauphin ( Germania ) - Malta Lenkeyt ( foto ) și Jens Kappelman ( foto ) . S-au dat statistici de cât de mult influențează stație de lucru ergonomic ( birou , scaun , lumina , etc ), cu privire la eficiența personalului de birou și sănătății în muncă au discutat despre posibilitatea de rate mai mici de pierderile cauzate de ergonomie săraci . Consecințele acestei probleme : 80 % din populația Europei Centrale se plâng de dureri de spate , 30 % din persoanele în vârstă de 35-50 de ani sufera de durere cronica low- spate .
Corecte , ședința dinamice într-un scaun - aceasta filozofie de Dauphin este încorporată în fabricarea de mecanisme inovatoare pentru scaune de birou sunt disponibile pentru a reduce durerea în spate și cap .
Cabinetul + oferă cele mai avansate soluții europene pentru a crea un spațiu de lucru ergonomic . Această piesă germană Dauphin producător , mecanismele de Mese de ridicare , monitoare suporturi personalizate și alte produse concepute pentru a facilita munca de birou .