EVENIMENTE

ABORDARE CREATIVĂ SAU TRUCURI SIMPLE DE DIVERSIFIC

Informație furnizată: INDO
arrowPublicat: 25.03.2016
Uneori, chiar şi o accentuare neînsemnată poate scoate în evidenţă un interior ordinar, animându-l. Creativitatea este un generator de bună dispoziţie, şi, atunci, de ce să nu dai frâu liber imaginaţiei, ca în loc să te cufunzi în monotonie să presori puţină culoare spre bucuria ta şi a celor apropiaţi?
Iată câteva sfaturi utile de la Iana Botnaru, administratoare la Kreativ Decor.

Tablouri modulare

Să fii înconjurat de amintiri plăcute este deja o premisă a confortului. Obiective turistice, fotografii cu cele mai frumoase momente din viaţă, ţări necunoscute sau peisaje pitoreşti – toate acestea pot fi trecute pe pânză pentru a împodobi interiorul.

De asemenea, un buchet dăruit pe pânză va bucura ochiul o perioadă mult mai mare de timp.


Oglinzi însufleţite


Este greu de imaginat măcar o singură zi fără oglindă. Oglinda parcă te ademeneşte să priveşti în ea, iar adăugând puţină fantezie povestea poate fi însufleţită.

Panoul este elaborat din acril de culoare "oglindă", utilizarea acestui material permite nu doar obţinerea unor piese de decor originale, dar asigură şi siguranţă în exploatare. Cu elementele fabricate din acest material este imposibil să te tai, astfel fiind foarte indicate pentru decorarea camerelor pentru copii.


Cu toate acestea, precum oglinzile adevărate, aceste elemente reflectă imaginea la fel de bine, doar că pe o perioadă mai îndelungată.


Istorii din vinil

Autocolantele din vinil reprezintă unul dintre cele mai în vogă elemente de decor ale sezonului. Acestea se întâlnesc adesea în proiectele de design stilizate. Aplicate inteligent, cu aceste elemente pot fi create spaţii conforatabile în interior, atât pentru destindere, cât şi pentru petreceri zgomotoase.

Pe asemenea autocolante pot fi imprimate orice imagini, în diverse culori. Se pot aplica fie ca o bandă integrală, ceea ce este recomandabil, fie ca elemente aparte aranjate compoziţional.O astfel de abordare creativă este potrivită pentru decorul tematic al interioarelor, de exemplu cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, 8 Martie sau ca o surpriză pentru copii. În tot cazul, un perete pe care a fost aplicată o asemenea decoraţiune este un minunat fundal pentru sesiuni foto, astfel veţi avea propriul studio fotografic la dvs. acasă.

Uneori o declaraţie de dragoste este mai uşor de scris decât de spus...


Unica condiţie este ca suprafaţa de aplicare trebuie să fie netedă.


Fluturi, niciunde fără ei


Fluturaşii 3D sunt probabil cea mai avantajoasă modalitate de a-ţi bucura iubita, de a decora camera pentru copii sau zona pentru sesiuni foto şi diferite festivităţi.

De parcă tocmai coborâţi din flori, aceşti fluturaşi vor conferi o atmosferă veselă şi comodă atât acasă, cât şi la locul de muncă.
Apropo, specialiştii feng shui recomandă decorarea interioarelor cu fluturi în semn de bunăstare şi inspiraţie.

http://kreativdecor.com