DAS-Catalog

about
Contacte

Надежда Горя

Директор
das-magazine@mail.ru

Виолетта Дарсалия

Главный редактор
das-magazine@mail.ru

Вячеслав Чеботарь

Арт директор
das-magazine@mail.ru
Молдова, Кишинев
Тел: + 373 (22) 71-89-19, +373 (22) 74-23-16

DAS – CATALOG constituie versiunea online a unui ghid ce oferă o informaţie amplă despre întreprinderile şi companiile producătoare şi distribuitoare de mobilă, obiecte de decor, furnitură ş. a. pe teritoriul Republicii Moldova. Proiectul nostru este prevăzut pentru un spectru larg de utilizatori care au la alegere o imensă gamă de produse.

 

 Astăzi, când timpul trece pe neobservate, catalogul nostru electronic permite economisirea timpului destinat căutării mobilierului şi a acesoriilor pentru decor care vă sunt necesare. Nu mai e nevoie să cutreieraţi toate magazinele, saloanele de mobilă, centrele comerciale amplasate în diferite părţi ale oraşului – acum, cu ajutorul internetului, toate obiectele necesare dvs se află la un click distanţă. DAS-Catalog nu este un site obişnuit, ci un catalog amplu care întruneşte cele mai prestigioase saloane de mobilă şi magazine din Chişinău. Aici îţi poţi alege produsl dorit după imagini şi caracteristici, culoare şi materialul din care este meşterit. Acest site oferă un asortiment vast de produse aflate la ultimile tendinţe ale pieţii: dressinguri, mobilier pentru living, mobilă tapiţată, mobilier din sticlă, mobilier pentru oficii şi spaţii comerciale, bucătării, dormitoare, camere pentru copii, mobilă pentru antreuri, mese, scaune, paturi, dulapuri, precum şi cele mai deosebite textile, accesorii şi veselă din Chişinău.

 

Ţinem să menţionăm că toate companiile prezentate în catalog sunt structurate atât după sfera de activitate, cât şi după asortimentul şi culoarea produselor, ceea ce facilitează găsirea unui anumit produs, cum ar fi, de exemplu, o canapea de culoare maro. Pe lângă informaţia şi descrierea produsului ales, clientul poate sa vadă şi fotografiile acestuia, cu posibilitatea de a fi mărite.